asdasdsa

Paieška
0
Krepšelis

Šukos, žirklės, dantų ir kailio priežiūra bei higiena

8IN1 ŠUKOS ŠUNIUI NUO ŠĖRIMOSI 8IN1 ŠUKOS ŠUNIUI NUO ŠĖRIMOSI

8IN1  PERFECT COAT DESHEDDER - ŠUKOS ŠUNIUI NUO ŠĖRIMOSIMažina kailio šėrimąsi geriau nei bet koks šepetys ar šukos. Profesionali preimonė teis..

11,00€

APSAUGINIS PĖDUČIŲ KREMAS ŠUNIMS GILL'S 50ML

Naudoti prieš ilgus pasivaikščiojimus arba, esant ypatingoms oro sąlygoms (žiemą ar per karščius).  Sudėtis: vanduo, petrolatumas, izopropilmirz..

4,50€

APSAUGINIS PĖDUČIŲ KREMAS ŠUNIMS TRIXIE Pfoten-pflege, 50 ml

Po smagių pasivaikščiojimų lauke, pasirūpinkite, kad augintinio pėdutės būtų švarios. Ypač tai aktualu žiemos metu, kai kiemų takeliai nubarstyti gyvū..

4,90€

Bio Groom Protein Lanolin šampūnas šunims ir katėms (355ml)

Švelnus šampūnas su kokosų aliejumi.  Ph - subalansuotas, suteikia kailiui gaivų kvapą. Galima naudoti ir jauniems gyvūnams - &s..

16,30€

Bio Groom Super White šampūnas šunims (355ml)

Šampūnas pagamintas kokosų aliejaus pagrindu, praturtintas baltymais. Ph subalansuotas, neblukina kailio, apsaugo nuo sąvėlų susidarymo. i&sca..

14,90€

Bio Groom Wild Honeysuckle šampūnas šunims (355ml)

Šis švelnus,neturintis sudėtyje muilo šampūnas kruopščiai išplauna kailį ir kartu nepašalina natūralių odos ..

15,20€

Bio Groom Wiry Coat šampūnas šunims (355ml)

Šampūnas šiurkštaus kailio šunims.  Paryškina kailio spalvą, Ph subalansuotas, lengvai išsiskalauja...

15,00€

BIO-GROOM  Fluffy Puppy šampūnas 355ml

Tai specialus kondicionuojantis šampūnas šuniukams, sudėtyje nėra muilo. Šis natūralus šampūnas gerai išplauna kail..

15,20€

Ausų priežiūros priemonė šunims ir katėms. Valo ir sausina ausis. Sudėtis: boro rūgštis 0,80%, salicilo rūgštis 0,20%. Naudoji..

11,90€

BIO-GROOM Groom'n fresh šampūnas šunims (naikinantis blogą kvapą) 355ml

Šampūnas Groom'n Fresh buvo sukurtas, kad panaikintų blogą gyvūno kvapą, po maudymo šiuo šampūnu kailis ilgai gaiviai kvepia...

15,90€

Indulge Spray su argano aliejumi - kasdieninio naudojimo kondicionierius apsaugo kailį nuo vėlimosi, puoselėja odą ir kailį. Kondicionierius grei..

15,90€

BIO-GROOM Kondicionierius šunims Silk 355ml

Tai koncentruotas naujos kartos kondicionierius su ramunėlėmis, kurios natūraliai stimuliuoja odą ir kailį.  Silk kondicionierius sudėtyje esant..

14,20€

BIO-GROOM Kondicionierius šunims So-Gentle 355ml

Tai koncentruotas kondicionierius, kurio sudėtyje nėra kvepalų, dažiklių, dirginančių cheminių medžiagų. Tinka net labai jautriems gyvūnams. Natūralus..

14,80€

BIO-GROOM OBUOLIŲ AROMATO KVEPALAI ŠUNIUI (118ml)

Šie obuolių aromato kvepalai sukurti tam, kad Jūsų augintinio kailis nuolat gaiviai kvepėtų.  Naudojamas iš kart po maudymo bei ..

13,50€

Ausų priežiūros pudra, panaikina blogą kvapą, sausina, palengviną plaukų iš ausų pašalinimą. Naudojimas: išvalykite ausis ir..

11,80€

Šie saldymedžio aromato kvepalai sukurti tam, kad Jūsų augintinio kailis nuolat gaiviai kvepėtų.  Naudojamas iš kart po maudymo ..

13,50€

BIO-GROOM Šampūnas šunims So Gentle Hypo-allergenic (355ml)

Hipoalerginis šampūnas. Labai švelnus šampūnas, labai gerai išplauna kailį, nedirgina akių, sudėtyje nėra muilo, tinka net..

16,00€

BIO-GROOM Ultra Black šampūnas šunims (355ml)

Tai aukščiausios kokybės šampūnas nedirginantis akių ir odos, paryškinantis juodos ir kitų tamsių atspalvių kailių spalvą.  ..

14,80€

BIO-GROOM valiklis Facial Foam Cleaner 236ml

Bio-Groom Facial Cleanser yra natūralus, nedirginantis valiklis, skirtas išvalyti aplink augintinio snukutį, akis, ausis, nosį ir burną. Prod..

14,90€

Brit Care lašišų aliejaus papildas šunims Brit Care lašišų aliejaus papildas šunims

Brit Care natūralus lašišų aliejus, pašarų papildas šunims. Natūralus Omega 3 riebiųjų rųgščių šaltinis, už..

11,50€

CROCI GILL'S DENTAL skystis dantų priežiūrai 100ml

Pražiodinkite gyvūną ir apipurkškite dantis.  Sudėtis: dinatrio etilendiamintetraacto rūgštis, natrio fluoridas, mentolis, propileno glikolis,..

4,50€

Naudojimas: švelniai pakelkite gyvūno galvą ir įlašinkite 2-3 lašus valiklio tiesiai į akis. Specifiniam valymui galima naudoti priemonę, sudrėkin..

4,80€

Naudojimas: švelniai pakelkite gyvūno galvą ir įlašinkite 2-3 lašus produkto į ausis. Geresniam poveikiui, palaikykite galvą kelias sekundes, kad ..

4,80€

CROCI MASAŽINĖ PIRŠTINĖ ŠUNIUKO KAILIUI

Croci pirštinė gyvūnams. Dydis: 27x17cm   Minkštas ir švelnus masažas Lengvai pašalina plaukų perteklių ..

3,50€

Croci Super nappy vienkartinės palutės šunims 40x60cm (10vnt)

Vienkartinės palutės, skirtos šunims. Inovacinė korėta struktūra ir superabsorbuojantis gelis garantuoja labai greitą sugėrimą ir optimalią kvapo kon..

4,20€

Croci Super nappy vienkartinės palutės šunims 60x60cm (10vnt)

Vienkartinės palutės, skirtos šunims. Inovacinė korėta struktūra ir superabsorbuojantis gelis garantuoja labai greitą sugėrimą ir optimalią kvapo kon..

5,50€

CROCI VĖSINANTIS ŠAMPŪNAS FRESH CUCUMBER 430ml

Gaivinantis šampūnas šunims su agurkais. Naudojimo instrukcijos: sudrėkinkite kailį drungnu vandeniu, paskirstykite šampūną ir &..

7,70€

"SUPER NAPPY" - tai sugerianti vienkartinė palutė, pakečianti įprastą laikraščio lapą, kuris naudojamas šuniukams išmokyti savo reikalus atlikti reiki..

7,60€

Dantų šepetukai šunims (dvipusiai) 2vnt Dantų šepetukai šunims (dvipusiai) 2vnt

 Dvipusiai dantų šepetėliai tinkantys mažiems ir dideliems dantims. Didelė šepetėlio galvutė tinka dideliems dantims valyti, o maža tinka maž..

2,20€

Dantų šepetukai šunims (komplektas)

Dantų šepetukų-antpirščių komplektas 2vntKomplektą sudaro ant piršto maunamas dantų šepetėlis ir masažinis šepetukas. Šepetėliai skirti valyti apnaš..

2,50€

Rodoma nuo 1 iki 30 iš 96 (viso puslapių - 4)